Монтаж на газови уредби

Една малка част от нашите монтажи на

  Дизел + Метан  и  Дизел + Пропан–Бутан

Рено 420dci-команреал- 2003г. 30%Дизел - 70%Метан     Драгажен флот ИСТАР АД - Пристанище Свищов

Рено 420dci-команреал- 2003г. 30%Дизел – 70%Метан Драгажен флот ИСТАР АД – Пристанище Свищов

 

Рено 420dci-команреал- 2003г. 30%Дизел - 70%Метан

Рено 420dci-команреал- 2003г. 30%Дизел – 70%Метан Драгажен флот ИСТАР АД – Пристанище Свищов

 

30% Дизел - 70% Метан

Рено 420dci-команреал- 2003г. 30%Дизел – 70%Метан Драгажен флот ИСТАР АД – Пристанище Свищов

 

Мерцедес-Атего. Хлебозавод Русе

Мерцедес-Атего. Хлебозавод Русе

 

Ивеко Дейли команреал- 2002г. 30%Дизел - 70%Метан  Елиаз ООД - Хлебозавод Горобляне

Ивеко Дейли команреал- 2002г. 30%Дизел – 70%Метан Елиаз ООД – Хлебозавод Горобляне

 

Нисан Патфиндер 2,5D 190к.с. 2006г. 30%Дизел - 70%Метан

Нисан Патфиндер 2,5D 190к.с. 2006г. 30%Дизел – 70%Метан

 

БМВ X5 МЕТАН ДИЗЕЛ

БМВ X5 v6 3.0d Преработен на 30% Дизел – 70% Метан

 

Mercedes E 200 CDI 30% Дизел - 70% Метан

Mercedes E 200 CDI 30% Дизел – 70% Метан

 

Шевролет Каптива 2006г. Преработен на 30%Дизел – 70%Метан

Шевролет Каптива 2006г. Преработен на 30%Дизел – 70%Метан

 

Киа Каренс Преработен на 30% Дизел - 70% Метан

Киа Каренс Преработен на 30% Дизел – 70% Метан

 

Киа Карнивал 2.9D Преработен на 30%Дизел - 70% Метан

Киа Карнивал 2.9D Преработен на 30%Дизел – 70% Метан

 

Ивеко Дейли Преработен на 30% Дизел -  70% Метан

Ивеко Дейли Преработен на 30% Дизел – 70% Метан

 

Мерцедес-Вито 2007 г. Преработен на 30% Дизел - 70% Метан

Мерцедес-Вито 2007 г. Преработен на 30% Дизел – 70% Метан

 

Нисан Терано 2.7TD Преработен на 30% Дизел - 70% Метан

Нисан Терано 2.7TD Преработен на 30% Дизел – 70% Метан

 

Пежо 307 2.0 HDI Преработен на 30% Дизел - 70% Метан

Пежо 307 2.0 HDI Преработен на 30% Дизел – 70% Метан