ЕКО Тунинг – без монтаж на уредби

Икономията на гориво е важна за всеки! Обикновено щом сте се замислили за газови уредби = значи имате проблем със скъпите горива. Решенията във вашия случай са следните:

  • Поставяне на газов инжекцион – било то на дизел или на бензин икономията е значителна! Недостатък е по-голямата първоначална инвестиция и заемането на място в багажника на автомобила.

  • Поставяне на водородни клетки HHO, магнитчета, вълшебни кутийки и тнт – за съжаление тези решения са на доста аматьорско ниво и не винаги дават резултат, а не са безплатни за съжаление.

  • Еко чип тунинг за оптимизиране на горивните процеси на автомобила без да се правят каквито и да било хардуерни намеси и поставяне на апарати. Единствено се сменя на софтуера на автомобила с цел икономия на гориво. Така може да достигнете икономия до 20% и повече, а и колата ще бъде с повече конски сили!

Дали е възожно? Как се получава и защо не го предлага производителя фабрично… Да възможно е! Производителят винаги си остава „вратички“ в мотора за да може да го подобрява. Ние знаем как да пуснем тези запазени параметри във Ваша полза.

Примерна икономия на гориво за автомобили – Opel Zafira 1.9, BMW 530d, Alfa Romeo 159 1.9 JTDm.

икономия преди и след
икономия преди и след – Opel Zafira 1.9, BMW 530d, Alfa Romeo 159 1.9 JTDm


икономия на гориво
икономия на гориво