Газови и Метанови системи за ДИЗЕЛ на Лизинг

  ( SNG  &  DIZEL )   –   МЕТАН  на  ДИЗЕЛ    1. Монтаж на  –  Метанова Инжекциона Система  –  Пригодена за Дизелови Автомобили 4 Цилиндрови Двигатели 2800 лв. […]

  ( SNG  &  DIZEL )   –   МЕТАН  на  ДИЗЕЛ

 

 1. Монтаж на  Метанова Инжекциона Система  –  Пригодена

за Дизелови Автомобили 4 Цилиндрови

Двигатели 2800 лв. с 60 Литрови Бутилки ( Олекотен Вид )

Цена на уредбата, без бутилка 2200 лв.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

 

2. Монтаж на –  Метанова уредба  – Пригодена зa Дизелoви

Автомобили с 4 Цилиндрови

Двигатели 2200 лв. с 60 Литрови Бутилки  ( Олекотен Вид )

Цена на уредбата, без бутилка 1600 лв.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

              ( LPG & DIZEL )    –    ПРОПАН-БУТАН на ДИЗЕЛ

 

 1. Монтаж на  –  Пропан-Бутанова Инжекционна Система  –  

Пригодена  за

Дизелови Автомобили с 4 Цилиндрови Двигатели 2200лв.

 

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

 

 2.Монтаж на   –  Пропан-Бутанова Уредба  –  

Пригодена  за

Дизелови Автомобили с 4 Цилиндрови Двигатели 1800лв.

 

НА ЛИЗИНГ

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Запази своя час на тел.  0898 926 773     –    02 416 86 30  

Йордан Младенов.